Onderhoud


M.B.V. Installaties B.V. - onderhoud

Professioneel onderhoud en beheer van installaties is van groot belang. Niet alleen vanwege het vereiste gebruikscomfort wettelijke eisen en de bedrijfszekerheid van installaties, maar ook om de kosten te beheersen en het behalen van het gewenste rendement. Om die reden beschikt M.B.V. Installaties over een onderhoudsteam dat zowel u gasapparaat kan onderhouden maar ook is uitgerust voor het uitvoeren van totaal onderhoud aan de installaties in uw bedrijfspand of woning.

Enkele voorbeelden van onderhoud zijn, spoelen waterleiding in verband met legionella preventie, controleren van noodverlichtingarmaturen, reinigen/inspecteren van daken, verlichtingcontrole, enzovoorts.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact met ons op. M.B.V. Installaties helpt u graag verder.

 

Storingsdienst

M.B.V. Installaties beschikt over een 24 uurs storingsdienst. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid staan bij ons voorop. Uw installatie moet blijven voldoen aan de allerhoogste kwaliteit- en veiligheidseisen. Wij bieden u gedurende de jaren van gebruik van uw installatie volledige service en onderhoud. Op ons kunt u blijven rekenen. Mocht er een storing zijn dan kunt u bellen naar 030 637 76 70. Voor minder urgente gevallen kunt u mailen naar info@mbv-onderhoud.nl, de volgende werkdag nemen wij dan contact met u op.


M.B.V. Installaties B.V.

Pakketboot 33

3991 CH, Houten

030 637 76 70

030 635 02 31


DeanV IT Services Copyright © M.B.V. Installaties B.V.