Over ons

Even voorstellen

M.B.V. Installaties is een jong en dynamisch bedrijf dat installatiewerk verzorgt voor aannemers, woningbouwverenigingen, bedrijven, instellingen en particulieren. Wij beschikken over gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met projecten van uiteenlopende grootte. Met ons team wat bestaat uit 12 medewerkers staan wij klaar om u van dienst te zijn.

Als installatiebedrijf zijn wij aangesloten bij de voor ons van belang zijnde brancheorganisaties, afgelopen jaar hebben wij zelfs het traject afgesloten om als installatiebedrijf gecertificeerde brandmeldinstallaties te mogen installeren (NCP erkenning). VCA certificaat is in 2007 behaald, hierbij hebben de medewerkers van M.B.V. Installaties tevens het VCA traject doorlopen.

M.B.V. Installaties B.V.

Onze missie

Door elke installatiediscipline aan te bieden proberen wij een meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever. In de praktijk resulteert dit enerzijds in het oplossen van problemen op de tekentafel in plaats van in het werk. Anderzijds resulteert dit in lagere overheadkosten doordat slechts een enkele partij een project voorbereidt en uitvoert. Tijdens de uitvoering kunnen bijvoorbeeld loodgieters elektriciens helpen en vice versa waardoor een meer efficiënte werkvolgorde bereikt wordt.

M.B.V. Installaties beschikt over de medewerkers om alle installaties zoals gas, water, CV, sanitair, ventilatiesystemen, elektrotechniek, data en beveiligingsinstallaties bij u te installeren. Als totaalinstallateur, met specifieke expertise, gedegen vakmanschap en betrokkenheid bieden wij u geïntegreerde maatwerkoplossingen. Van ontwerp tot service en onderhoud.

Wij volgen de ontwikkelingen van techniek en introductie van nieuwe materialen op de voet. Opleiden van medewerkers en investeringen in het modernste materieel staat borg voor een comfortabele leefomgeving.

M.B.V. Installaties installeert al haar installaties uitsluitend met goedgekeurde materialen en volgens alle normen en voorschriften. De installaties van M.B.V. zijn betrouwbaar en bedrijfszeker. Professioneel onderhoud en beheer van installaties is van groot belang. Niet alleen vanwege het vereiste gebruikscomfort wettelijke eisen en de bedrijfszekerheid van installaties, maar ook om de kosten te beheersen en het behalen van het gewenste rendement. Om die reden beschikt M.B.V. Installaties over een onderhoudsteam dat zowel u gasapparaat kan onderhouden maar ook is uitgerust voor het uitvoeren van totaal onderhoud aan de installaties in u bedrijfspand of woning.

Klantgerichtheid

De klant is leidend. Onze organisatievormen, keuzes en werkwijzen bewegen mee met de vraag van de klant. M.B.V. Installaties wilt uitstijgen boven de verwachtingen van de klant. Wij zoeken - en vinden - de beste balans tussen techniek en diepgaand inzicht in de bedrijfsprocessen van onze klant. Zo dragen wij voortdurend bij aan de groei en het succes van de klant.

Ondernemerschap

M.B.V. Installaties is partner van haar klanten en M.B.V.ers zijn partners van elkaar. Ondernemerschap is te herkennen aan besef van verbondenheid, die aan samenhang en kracht wint als we kansen opzoeken, delen of elkaar toespelen. Zo is ondernemerschap bij M.B.V. Installaties synoniem aan loyaliteit, transparantie en versterking van gezamenlijke netwerken.

Met onze 24 uurs servicedienst staan wij voor u klaar mochten er zich onverhoopt technische storingen voordoen.

Kiezen voor M.B.V. Installaties is kiezen voor totaalservice!

Onze klantenM.B.V. Installaties B.V.

Pakketboot 33

3991 CH, Houten

030 637 76 70

030 635 02 31


DeanV IT Services Copyright © M.B.V. Installaties B.V.