Onderhoud CV ketel

Een service-abonnement kunt u het hele jaar door afsluiten en is 12 maanden geldig.  Bij een abonnement wordt uw toestel een maal per jaar schoon gemaakt. Bij storingen betaalt u geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Het abonnement zal steeds met een jaar stilzwijgend worden verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor de vervaldatum schriftelijk meldt dat u geen prijs meer stelt op verlenging.

Daar de nieuwe generatie verwarmingstoestellen vaak niet elk jaar een onderhoudsbeurt, maar wel een inspectiebeurt nodig heeft, brengen wij hiervoor een lagere prijs in rekening, u profiteert wel van alle voordelen van een normaal onderhoudscontract.

Een collectief abonnement geeft recht op 20% korting op de abonnementsprijs (M.u.v. inspectie). Bij een collectief abonnement gaan we uit van minimaal drie adressen in zelfde straat/laan met één contactpersoon.

U dient de gegevens op het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Graag achter het soort apparaat het aantal en het type apparaat invullen. Wanneer het aantal apparaten is ingevuld verschijnt er vanzelf een invulveld voor het type apparaat.

 

 
M.B.V. Installaties B.V.

Pakketboot 33

3991 CH, Houten

030 637 76 70

030 635 02 31


DeanV IT Services Copyright © M.B.V. Installaties B.V.